Üdvözöllek az oldalon

BLOGOM CÉLJA: ........................................................................ <# 1> Eddig felmerült e-problémáim és azok megoldásainak a megosztása az olvasókkal... <# 2> Könyvajánló, tréninganyagok, személyiségfejlesztés és egyéb pénzügyi intelligenciához kötődő információk átadása. <# 3> Információ közlése azokról a megtakarítási lehetőségekről, amelyek nem csak évi 2,1 % hozamot nyújtanak az ügyfél számára, hanem annak többszörösét. ........................................................................ ELÉRHETŐSÉGEM: furkusuccess@gmail.com

Állandó oldalak

Bejegyzések

Utolsó kommentek

Nem bootol be a Samsung laptop a Win 7 telepítése után! Mit csináljak?!

furku 2014.09.23. 19:37

Sziasztok!

Mikor az ember egy szimpla Windows telepítésre gondol, nem is hinné, hogy miket tapasztalhat meg egy installáció során. Pontosan így jártam én is amikor egy Samsung laptopra próbáltam volna feltolni a Win7-et, de az installációt bármennyiszer is végigcsináltam mindig az lett a végeredmény, hogy a Win7 nem bootolt be..

Windows-7-Install-Now.jpg

Természetesen a legelső gondolatom a Loader volt, hogy talán nem a helyes verzió van meg, vagy sérült a file vagy valamit elcsesztem...na nem, minden jó volt, mint később kiderült..:-)

Így hosszas netes kutatás és IT segítség kérés után végre sikerült megoldanom a problémát, az alábbi módon:

1. Bootolj be a windows telepítő lemezről

2. Válaszd a Hibajavítás (Repair your computer) lehetőséget

3. Válaszd a Parancssort (Command prompt)

4. Írd be (pontosan így, ahogy itt látod !!): bootsect.exe /nt60 SYS /force

5. Indítsd újra a gépet

Mivel nekem egy Samsung laptoppal volt gondom, így ennél a laptopnál a következő beállításokat használd:
6. Jelöld be az “Ignore existing SLIC” és a “disable type 4 memory” opciót. 
1395629593427.jpg
Ha észrevételed vagy hozzászólásod lenne, akkor várom a kommenteket vagy e-maileket a címem változatlanul furkusuccess@gmail.com illetve ha tetszett vagy hasznosnak találtad a cikkem, akkor kérlek nyomj egy LIKE-ot vagy esetleg oszd meg másokkal is ezt a fontos információt!

Címkék: Windows 7 Bootolási hiba Win7 boot Win7 install

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása