Üdvözöllek az oldalon

BLOGOM CÉLJA: ........................................................................ <# 1> Eddig felmerült e-problémáim és azok megoldásainak a megosztása az olvasókkal... <# 2> Könyvajánló, tréninganyagok, személyiségfejlesztés és egyéb pénzügyi intelligenciához kötődő információk átadása. <# 3> Információ közlése azokról a megtakarítási lehetőségekről, amelyek nem csak évi 2,1 % hozamot nyújtanak az ügyfél számára, hanem annak többszörösét. ........................................................................ ELÉRHETŐSÉGEM: furkusuccess@gmail.com

Állandó oldalak

Bejegyzések

Utolsó kommentek

BÚÉK 2017, avagy olvasói ösztönzés a folytatásra

furku 2017.01.12. 21:32

Kedves Blog Olvasóim!

Köszönöm Mindenkinek a pozitív visszajelzést a blogot illetve a segítségeket illetően. Ennek köszönhetően erőt adtatok, hogy folytassam munkámat, amelyet a megszaporodott munkák miatt kissé elhanyagoltam.

Ígérem, hogy minél több új pénzügyi könyvet és segítség leírást fogok megosztani a 2017-es esztendőben!

Ezzel már el is árultam a 2017-es évre szóló ígéretemet! :-)

Akkor kívánok mindenkinek Egészségben, erőben és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

buek.jpg

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása