Üdvözöllek az oldalon

BLOGOM CÉLJA: ........................................................................ <# 1> Eddig felmerült e-problémáim és azok megoldásainak a megosztása az olvasókkal... <# 2> Könyvajánló, tréninganyagok, személyiségfejlesztés és egyéb pénzügyi intelligenciához kötődő információk átadása. <# 3> Információ közlése azokról a megtakarítási lehetőségekről, amelyek nem csak évi 2,1 % hozamot nyújtanak az ügyfél számára, hanem annak többszörösét. ........................................................................ ELÉRHETŐSÉGEM: furkusuccess@gmail.com

Állandó oldalak

Bejegyzések

Utolsó kommentek

Ajánlott könyvek: pénzügyi intelligencia.. folytatás

furku 2017.01.14. 22:05

A nagy sikerre való tekintettel szeretném folytatni az ajánlott könyvek listáját. Az előző cikkemben lévőket azért ajánlottam, mert 80%-ban el is olvastam, amit megosztottam. Most viszont folytatom a sort, az egyik kedvenc írommal, akinek majdnem az összes könyvét kiolvastam illetve szeretnék olvasóimnak kedveskedni más íróknak a könyveivel is.

Akkor lássuk mi is a mai könyv kínálat:-) Elsőként a kedvenceimmel kezdeném a sort, aztán haladjunk szépen sorban..

kiyosaki.JPG

1. Robert T. Kiyosaki: A gazdagok összeesküvése

2. Robert T. Kiyosaki: Adósság-kalauz

3. Robert T. Kiyosaki: Fejleszd pénzügyi IQ-dat

4. Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa próféciája

5. Kim Kiyosaki: Gazdag nő

A kedvenceimet nagyjából elfogyasztottam, így most azok a könyvek következnek, amelyeket a jövőben én is szeretnék elolvasni..

6. Dale Carnegie: Sikerkalauz 2

7. David J. Schwartz: Gondolj merészet

8. Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik 

9. Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik 2

10. Joe Girard: Hogyan adjuk el önmagunkat

11. Michael J. Ritt: 365 nap Napoleon Hill gondolataival

12. Nógrádi Bence: Mikor leszel milliomos

13. Susan Jeffers: Alakítsd át a félelmet erővé!

Amennyiben hasznosak voltak a fenti könyvek, akkor várom megtisztelő like-odat vagy e-mailben való köszönetnyilvánításodat! Továbbra is az alábbi címen vagyok elérhető: furkusuccess@gmail.com

Címkék: passzív jövedelem személyiségfejlesztés pénzügyi szabadság

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása